Al treisprezecelea Animation Worksheep a însemnat pentru noi o nouă provocare: ne-am propus să demarăm un proiect de amploare, care să lege tematic următoarele ediții ale Worksheep-ului. Pe scurt, am început să creăm o lume fantastică, o istorie alternativă a României care gravitează în jurul Călușarilor și a altor ființe supranaturale din folclorul nostru, manifestându-se în preioada dictaturii lui Ceaușescu. Ce a ieșit a fost primul pas de worldbuilding, ilustrat printr-un comic interactiv animat, montat ulterior într-un trailer și o aplicație AR care dă viață variantei printate a comicului pe care l-am lucrat la această ediție.

Ambiția acestui proiect nu e oprește aici. Ne propunem să creștem lumea și povestea Călușarilor la următoarele ediții ale Animation Worksheep, aducînd din ce în ce mai multe povești în acest univers fantastic.

 

Trailerul poate fi vizionat aici > https://youtu.be/iW1vNyVGUlY

 

Al doilea proiect demarat la Worksheep al 13-lea este un spot animat penru prietenii noștri de la MagiCamp, care va fi disponibil online în scurt timp. Între timp, puteți accesa pagina lor pentru mai multe detalii despre lucrurile extraordinare pe care le fac.

 

Trainerii ediției au fost Dan Panaitescu, Radu Pop, Ion Aramă, Alexandru Ciubotariu aka Pisica Pătrată și Vlad Ilicevici

 

Proiect organizat de Asociația Estenest

Proiect co-finanțat de CNC

În colaborare cu CINETic și UNATC