Au început înscrierile pentru Animation Worksheep 17! 

Animation Worksheep este un atelier intensiv de animație care se adresează animatorilor și persoanelor pasionate de animație din România și Republica Moldova, cu vârste de peste 18 ani. Cei selectați vor avea ocazia să experimenteze, timp de trei săptămâni, alături de specialiști ai industriei, diverse tehnici de animație, storytelling și editare video, într-o atmosferă asemeni unui studio mare de animație.

Ediția a 17-a a Animation Worksheep va avea loc la Centrul CINETic din București în perioada 5-28 aprilie.

Participarea la atelier este gratuită – în plus, cursanții din afara orașului București vor avea asigurate transportul și cazarea.

---

Pentru înscrieri, așteptăm de la voi Portofoliu, CV și Scrisoare de Intenție.

Câteva detalii despre fiecare mai jos:

.

Portofoliu 

Recomandăm în jur de 20 de lucrări pentru portofoliu, plus cât de multe scene, exerciții sau chiar filme de animație aveți. 

Ne interesează în primul rând să vă vedem pasiunea, viziunea și interesul estetic și mai puțin aptitudinile tehnice.

Altfel spus, o compoziție dinamică, o lucrare cu o atmosferă interesantă sau un design inventiv de personaj vor fi mereu mai apreciate decât naturi statice sau portrete cu mâini.

Și de departe cel mai mult ne interesează să vă vedem animațiile.

Deși workshopul este unul educativ, din care veți putea învăța extrem de mult alături de animatori și regizori profesioniști, este recomandată o minimă experiență de animație și/sau arte vizuale. Așadar, workshopul nu este recomandat pentru începători absoluți. 

.

CV

Pentru CV, orice format este în regulă (inclusiv Europass).

Ne interesează însă foarte mult să menționați clar anul nașterii (workshopul se adresează exclusiv persoanelor majore) și orașul de reședință (pentru a putea planifica transport și cazare pentru participanții din afara Bucureștiului)

.

Scrisoare de intenție

Acest text este o ocazie perfectă să ne descrieți interesul vostru personal pentru animație.

O scrisoare de intenție sinceră ne permite să vă cunoaștem măcar puțin înainte de prima întâlnire, așa că nu vă sfiiți să ne spuneți de ce anume vă doriți să participați la acest workshop și la lumea vastă și uneori dificilă a animației.

.

Trimiteți cele de mai sus la adresa de email worksheepstudio [at] gmail [dot] com

Participanții selectați vor fi anunțați la scurt timp după încheierea înscrierilor, individual, la adresa de email folosită pentru aplicație.  

 

---

Proiect cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național

.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finanțării.