Traineri

Dan Panaitescu

Câştigător al Premiului Anim'est 2009 pentru Cel mai bun clip publicitar, este animator 2D și 3D. Cu o carieră bogată în publicitate, Dan Panaitescu este unul dintre cei mai importanţi creatori din spatele documentarului a cărui animaţie a fost realizată la DSG – “Crulic – Drumul spre dincolo “(r. Anca Damian, recompensat la Festivalul Annecy - cea mai mare distincție pentru un film de animație). Blogul lui Dan, fabricadedesene.blogspot.com, conţine mai multe date şi referinţe complete despre munca sa de până acum.

Dragoș Ștefan

Dragoș a petrecut 4 ani ca visual effects technical director la Framestore Londra, unde a lucrat la reclame de vârf pentru Coca-Cola, Pepsi, Kia, Sony, Axe. Acum este producator și regizor la studioul de animație și efecte special DSG din București, unde lucrează la un scurt-metraj de animație și se ocupă de dezvoltarea unor viitoare proiecte de animație pentru DSG.

Sergiu Negulici

Sergiu a studiat sculptura la Universitatea Naţională de Artă. Azi este unul dintre cei mai prolifici animatori 3D din industria românească de publicitate. A realizat grafică 3D și reclame animate pentru clienți importanți, precum Ursus, Pepsi, Energy Holding, Orange România, Hollywood Multiplex. În prezent, face parte din echipa unui film de lungmetraj şi lucrează la propriul scurtmetraj de animaţie.